De mennesker, jeg coacher, oplever, at jeg udstråler ro, overskud og oprigtig interesse i deres dilemmaer og udfordringer. De grundige og dybdegående spørgsmål hjælper og støtter dig i at erkende, at du allerede har svarene og evnerne til at udvikle dig i den retning, du ønsker. Jeg tror på dig, og det vil give dig tillid til dig selv og dit potentiale. Eller som mine coachingklienter har sagt det:


"Jeg har været SÅ glad for coaching hos Carina, og det gav mig meget mere, end jeg havde forestillet mig. Synes det er lidt magisk – for hvad er det egentlig, der virker? To mennesker og nogle ord?? Uden at jeg ved det, så tror jeg, at det er det rum, der opstår i coaching-situationen, der virker! Det er vist svært at skabe selv, så jeg kan virkelig anbefale at gå til coaching – også selv om det blot er nogle få gange. Det sætter så meget i gang – og med langtrækkende virkning. Jeg vil anbefale Carina som coach, fordi hun formåede med det samme at skabe sådan et rum – ingen forudfattede holdninger, men tilstedeværelse i hvad der skete undervejs". (Gyllan S.)


”Jeg var så heldig at have et coachingforløb med Carina op til jul 2019. Det var første gang, at jeg havde fornøjelsen af at blive coachet – og det var anderledes, end jeg havde forestillet mig. Jeg havde nemlig lidt håbet på, at jeg kunne læne mig tilbage, og så ville Carina servere en løsning til mig i løbet af den første time. Sådan gik det ikke. Carinas opgave er nemlig ikke at sidde som et alvidende orakel, men derimod at kaste lys på, i dette tilfælde, mine blinde vinkler, og give mig troen på, at jeg har alle svarene indeni og evnerne til at gå vejen selv. Min oplevelse var derfor, at jeg blev holdt til ilden, og at jeg var nødt til at smøge ærmerne op og gøre en indsats – hvis jeg altså gerne ville have det optimale ud af forløbet. Og det ville jeg naturligvis.
Carina er som coach rolig, smilende, lyttende og virkelig skarp. Og vigtigst af alt er hun tillidsvækkende og har en aura af integritet. Carina er omhyggelig og grundig med sine dybdegående spørgsmål, som hun stiller med en oprigtig nysgerrighed, og som har til formål at få en til at reflektere over det, man selv siger.
I et forløb med Carina er der fokus på udvikling, og derfor giver hun løbende opsummeringer undervejs og hjemmeopgaver til efterfølgende session, så refleksionerne og det indre arbejde bliver holdt ved lige hele forløbet igennem.


Mit coachingforløb med Carina overraskede mig på den måde, at det endte et helt andet sted, end jeg havde forestillet mig – og det var langt dybere på et personligt plan, end jeg havde turde håbe på. Og det er netop Carinas evner som coach, hendes tålmodighed og evne til at skabe tryghed i relationen, der gør, at et forløb på blot 3 sessions, kan rykke så meget, som det har gjort hos mig.
Noget, jeg rigtig godt kunne lide, ved at blive coachet af Carina, var, at hun giver små ”gaver” i slutningen af hver session. En observation eller to, som hun har gjort sig undervejs, som hun gerne vil rose en for. Den lille gestus gav mig et boost, og det var dejligt at blive anerkendt for det, jeg havde leveret. For som sagt, så kræver det altså, at man selv er villig til at gøre det arbejde, der skal til, for at det virkelig rykker.


Så, hvis du drømmer om personlige indsigter, håndgribelige metoder til at komme tættere på dine mål, om det er arbejdsmæssigt eller privat, så kan jeg i den grad anbefale et coachingforløb hos Carina. (Zoe O.)
KONTAKT MIG

Få en gratis og uforpligtende samtale