HVAD ER

COACHING

Coaching ved Carina Graversen

Opdag dine skjulte muligheder og ressourcer


En af grundtankerne i coaching er, at vi indeholder præcist de ressourcer, evner og potentialer, som vi har brug for, for at blive den bedste udgave af os selv. Min opgave er at støtte dig i at formulere et positivt mål og i at udvikle dig som menneske.


Coaching kan hjælpe dig med at bryde gamle mønstre og vaner og kaste lys på de skjulte muligheder og ressourcer, du indeholder.


Coaching er:

  • en samtalemetode, hvor coachen stiller motiverende spørgsmål og støtter dig i at nå dine mål
  • en proces, hvor du med meget stor sandsynlighed vil opleve nye indsigter og erkendelser om dig selv
  • både for dig, der ønsker at opnå et veldefineret mål og konkrete forandringer, og for dig, der ønsker større selvindsigt og forståelse for dine handlingsmønstre og vaner


Jeg arbejder metodisk og meget professionelt og fungerer som neutral tovholder for at sikre, at det hele tiden er dine mål og ønsker der er i fokus. Via coachende spørgsmål bliver du i stand til at reflektere dybere over disse ønsker og mål og over, hvad der forhindrer dig i at opnå det, du inderst inde drømmer om.


Jeg støtter dig i at skabe nye referencer, så du når derhen, hvor du gerne vil, og jeg støtter dig i at finde din indre og ægte motivation, så du får lyst til at handle på dine mål.


Ønsker eller drømmer du om forandring eller forbedring af dit liv og karriere, kan coaching være en løsning for dig.


Jeg anvender en række praktiske værktøjer og modeller, der hjælper dig med at afdække dine mål og drømme, prioriteter, værdier og menneskelige behov.


Hvad er coaching ikke:


Coaching er ikke at komme med gode råd og fikse dine problemer. Det handler ikke om at arbejde dybt med årsagen til din nuværende situation. Coaching handler derimod om at hjælpe dig med at flytte dig derhen, hvor du gerne vil være, men du skal selv ønske at flytte dig.

Coaching arbejder nemlig med alt det, du allerede indeholder og får det frem i lyset gennem struktureret samtale.


Coaching er en håndsrækning til at du kan finde nye muligheder og veje i dig selv, få øje på dine iboende potentialer – fra der hvor du står nu til der, hvor du gerne vil hen.