STRESS

COACHING

Stresscoaching ved Carina Graversen

Stresscoaching 

Mange af os oplever jævnligt at være stressede, og vi mærker det fx ved at stresshormonerne adrenalin og kortisol suser rundt i kroppen. Det er som udgangspunkt positivt, da disse hormoner hjælper os til at præstere i det daglige. Balladen opstår når vi ikke restituerer, så antistresshormonet oxytocin kan neutralisere stresshormonerne 


God eller dårlig stress? 

Hvis du mærker stresssymptomer, så lad os finde ud af, om de skyldes travlhed i hverdagen eller dårlig stress. Måske har du brug for andre rutiner, måske har du behov for lidt mere selvomsorg? Der er flere ting, du selv kan gøre for at øge din produktion af antistresshormoner, så hvorfor vente?    


Foredrag om stress og trivsel

Har du, din virksomhed eller forening lyst til at blive klogere på, hvad stress er, tilbyder jeg foredrag om stress for mindre og større grupper, fx en afdeling, et team eller en selvsammensat gruppe. Jeg kommer gerne ud til jer, og hvis I er max 6 personer, er I velkomne i mit STUDIO


Et foredrag kan indeholde viden om:

  • Hvad er stress
  • Fakta om stress
  • God stress og dårlig stress
  • Stressfaktorer
  • Stresssymptomer
  • Stresshåndtering
  • Stresstyper


Jeg tilbyder også individuelle forløb i stresscoaching, hvor vi arbejder målrettet med dine særlige udfordringer. 


Ring eller skriv til mig, så finder vi sammen ud af, om det er relevant for dig at blive bevidst om dine stressfaktorer og evt. symptomer og dermed få mere livsglæde og overskud i din hverdag. 


Fokus på din udvikling

Et coachingforløb hos mig har fokus på din udvikling og vil hjælpe dig med at få afdækket, hvilke ressourcer du allerede har for at komme i mål med din forandring - hvad enten det drejer sig om din karriere eller et personligt mål.


Du vil gennem løbende opsummering og hjemmeopgaver, refleksioner og afklaring af dine egne ressourcer, kompetencer og potentialer, gradvist opnå en dybere indsigt i og erkendelse af, hvordan du bedst kan omsætte dine drømme og mål til virkelighed.


Mit engagement og evne til at skabe tryghed har en afsmittende og positiv virkning på din udviklingsproces, og du vil altid opleve at blive respekteret for præcist den, du er.


Min baggrund som tolk i italiensk har finjusteret min evne til at lytte intenst og formidle samtaler mellem erhvervsfolk, embedsmænd og privatpersoner, og netop evnen til at lytte og ”høre”, hvad der ikke bliver sagt, er en af mine stærkeste kompetencer. Jeg er tillidsvækkende, rolig og smilende og formår med det samme at skabe et rum, hvor du er i fokus og hvor der bliver sat lys på de blinde vinkler.


Fortrolighed og tavshedspligt er en nødvendighed og en selvfølge i alle mine professionelle relationer.


Ring eller skriv til mig og husk: Den første telefonsamtale er naturligvis gratis