TROVÆRDIG

OG TILLIDSSKABENDECoaching ved Carina Graversen

JEG TROR PÅ DIG


Mennesker interesserer mig, ganske enkelt. Det har de altid gjort. Min naturlige evne til at lytte skaber tillid og tryghed. I trygheden skaber vi i fællesskab et rum, hvor du kan reflektere og opdage det store potentiale, som jeg ved du allerede har. 


Folk jeg kender beskriver mig som kompetent og professionel og samtidigt som en nysgerrig, lyttende og empatisk person, men frem for alt beskrives jeg som en fighter med et godt humør.  


Fra en tidlig alder blev jeg udfordret af livet og voksede op i en plejefamilie. Som teenager fandt jeg min italienske far og en skøn familie i Italien og det italienske sprog kom sidenhen til at præge mit karrierevalg. Jeg lærte, på den hårde måde, at forhindringer ikke er en hindring, at man altid har et valg og at at livet er lige her, lige nu. Derfor vil du opleve mig som meget nærværende og fokuseret og du vil højst sansynligt fornemme min tro på dig, for jeg ved, at det, du er i tvivl om, har du allerede løsningen på selv, og jeg skal nok hjælpe dig med at sætte spotlight på dine egne ressourcer.     


Du kan læse mere om min personlige baggrund her og min faglige historik kan du læse om i mit CV.